Diari Més

Fèlix Alonso fa fora del govern municipal els regidors d'Esquerra

La falta de confiança i les discrepàncies han estat els principals motius, segons l'alcalde Fèlix Alonso.

Regidors EINA Altafulla

Regidors EINA AltafullaEINA Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha signat aquest matí el decret pel qual destitueix de totes les seves responsabilitats de govern al 1er. tinent d’alcalde, Jordi Molinera, i a les regidores també d’EINA, Eva Martínez i Alba Muntadas. També són cessats de tota representació del govern municipal en els diferents organismes en que formessin part.

El decret senyala, com a motiu exclusiu, la falta de confiança cap als regidors Molinera i Muntadas. L'alcalde considera que en els darrers mesos els dos regidors havien manifestat oberta i públicament les seves discrepàncies amb la resta de l’equip de govern format per Alternativa Altafulla-Entesa. Una situació de deslleialtat incrementada en les darreres setmanes i dies amb diversos actes públics, declaracions i actituds, legítimes, però que fetes com a membres del govern municipal d'Altafulla, es situen automàticament fora d'aquest govern. L'alcalde així ho entén i per aquest motiu signa unes destitucions que signifiquen el trencament de l’acord de Govern que venia funcionant des del juny de 2011 i que al juny de 2015 s’havia renovat. L’alcalde en el decret reconeix la feina feta per la regidora Eva Martínez, però que com a membre del mateix grup (EINA), també ha estat destituïda.

Alonso, vol destacar que el problema en cap cas és amb ERC a nivell comarcal i nacional, formació amb la qual manté unes relacions cordials i que ja la ha informat de la situació de deslleialtat cap al govern i la seva persona per part dels regidors ara destituïts i que han provocat la manca de confiança en diverses ocasions.

Properament l'alcalde farà públic com queda remodelat el nou equip de govern.

tracking