Diari Més

Roda de Barà

Una veïna de Roda de Barà denuncia manca d'actuació de la policia local

Es tracta d'un incendi d'una senyera situada en una finestra

Una veïna de Roda de Barà denuncia manca d'actuació de la policia local

Una veïna de Roda de Barà denuncia manca d'actuació de la policia localCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El matrimoni denuncia la inacció de la policia local de Roda de Barà en un incendi per la crema d’una senyera en una finestra. La veïna està molesta per la falta d’interès dels policies que no van voler anar al lloc dels fetsi que van avisar als bombers perquè no s’hi acostessin.

Els fets van ocórrer ahir a la matinada, al voltant de dos quarts d’una, quan el matrimoni estava dormint a casa seva. Es tracta d’un primer pis situat al centre del poble i viuen acompanyats de la seva mare, una veïnad'una avançada edat. El matrimoni va escoltar com els veïns picaven a la seva porta i també un seguit de crits que alertaven de foc a la finestra.

Un dels veïns, que vivia a prop del domicili, havia trucat al 112 i per tant s’havia activat el protocol que va fer que una ambulància i dos metges s’acostessin fins al lloc dels fets.

Es tractava d’una senyera amb el logotip de Via Lliure República Catalana que la dona havia penjat el passat setembre. Al veure l’incendi, la veïna va trucar a la policia local i aquesta li va contestar que ja havien havienpassat per el llocdels fetsi que no tornaven, també queja havien avisat als bombers perquè no es desplacessin fins al lloc de l’incendi. La veïna denuncia que en cap moment els municipals es van preocupar per si hi havia hagut incidents dins de l’habitatge i per com es trobaven els seus habitants. La finestra que es va cremar pertany a l’habitació on dorm molt sovint el net de la veïna, fet que encara la va alarmar més.

La policia local no els hi ha comunicat com es va apagar aquest foc i per tant el matrimoni dedueix que el foc es va apagar sol gràcies a la totxana que hi havia situat al final de la finestra que va fer que el foc no es propagués més.

tracking