Diari Més

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols' torna a Cambrils

L'espectacle està basat en diferents històries que parlen del desig, el misteri i la quotidianitat.

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols' torna a Cambrils

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols' torna a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món de l’erotisme aterra de nou a Cambrils. Entrellaçats Companyia d’Arts Escèniques repeteix a la Sala M’Art amb l’espectacle 'Entrellençols'. La vetllada serà demà a dos quarts d’onze de la nit,a l’avinguda Horta de Santa Maria, 4. L’entrada és lliure i amb taquilla inversa. Es pot reservar l’entrada a la mateixaSala M’Art o a través de baix@mart.cat. No està recomenat a menors de 16 anys.

'Entrellençols' és un espectacle que està basat en diferents històries que parlen del desig, el misteri i la quotidianitat. Els relats han estat escrits per un integrant de la companyia, Òscar Solé, i busquen normalitzar situacions del dia a dia que, sovint, queden a l’anonimat. 'Entrellençols' també s’explica des de la comicitat i l’absurditat. Podreu viure històries com la trobada fortuïta entre un home i una dona en un tren, les dificultats que tenen dos amants per entendre's per telèfon o l’erotisme en el món casteller.

La companyia està formada per vuit actors i actrius amateurs de Tarragona, Reus, la Selva del Camp, Sant Carles de la Ràpida i ja han portat el seu espectacle en localitats com Tarragona, Reus, Valls, Vimbodí, Vilafranca del Penedès, Sitges o Barcelona.

A continuació podeu veure el vídeo promocional, fet per Elena Gavaldà.

tracking