Diari Més

Policial

Detinguts dos joves per delicte de desobediència

Ha tingut lloc aquesta matinada a un local de la Rambla Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Agents de la Guàrdia Urbana han detingut aquesta matinada, a les 02.30h., a dos joves per un presumpte delicte de desobediència, resistència i atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets han passat aquesta matinada, a les 2.30h., quan la Guàrdia Urbana ha rebut un avís que unes persones havien sostret ampolles d’alcohol d’un local de la Rambla Vella. Un cop a l’establiment, el propietari ha explicat als agents que uns individus que encara eren allà havien demanat dues ampolles de cervesa i dos combinats i s’havien negat a pagar, després que la targeta de crèdit fos refusada. Els detinguts s’han negat a tornar les ampolles, per la qual cosa els agents els han informat que davant la denúncia del responsable de l’establiment, es procediria a citar-los per un judici immediat per un delicte lleu de furt i un delicte lleu d’estafa. Finalment, les ampolles han aparegut amagades al costat de la porta de sortida d’emergència. Els agents manifesten que l’actitud dels detinguts ha estat poc col·laboradora, fins al punt que una d’elles ha intentat agredir a un dels agents, a més a més, d’insultar-lo. L’altra detingut també ha intentat agredir a l’agent. Finalment, han pogut reduir-lo i han estat detinguts tots dos per un presumpte delicte de desobediència, resistència i atemptat a agents de l’autoritat.

Altres detencions

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir a la tarda a una persona per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. Els fets van passar a les 19.45h., quan la sala de ràdio control i comandament van rebre una trucada d’una persona que denunciava que al Passeig Rafel de Casanova, tocant a la platja del Miracle, una persona manipulava amb un objecte la porta d’un vehicle. Un cop al lloc dels fets, el denunciant assenyala als agents on es trobava la persona, que ja era a l’interior d’un vehicle manipulant el volant. Els agents observen com el pany estava forçat. El detingut acaba sortint del cotxe i dins troben damunt del seient de l’acompanyant una navalla de 15 centímetres de llargada. Aquesta persona ja havia forçat un altre vehicle de la zona. Per tot plegat, els agents detenen a aquesta persona per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior del vehicle.

Finalment, també ahir a les 19.10h., la policia local va detenir a un home perquè tenia un ordre de crida i cerca. Els agents van ser requerits per un establiment comercial de Les Gavarres perquè hi havia una persona realitzant mendicitat i molestant als clients. Un cop al lloc dels fets s’identifica a la persona que té un ordre de recerca, detenció i personació davant un jutjat de Jérez de la Frontera, per la qual cosa es procedeix a la seva detenció.

tracking