Diari Més

Successos

Un home de 39 anys mor a Cunit mentre el reduïa la policia per detenir-lo

Els fets han succeït aquest dilluns matí a l'avinguda Barcelona

Mor un home a Cunit en un operatiu de la policia local i els Mossos

Mor un home a Cunit en un operatiu de la policia local i els MossosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AgentsdelsMossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de Tarragona investiguen la mort d’un home de 39 anys aquest migdia a Cunit.

Els fets han passat cap a les 11.30 hores del matí quan la Policia Local de Cunit ha demanat el suport dels Mossos d’Esquadra per detenir una persona que tenia el requeriment d’un jutjat d’Osca, ja que aquesta persona, amb una cinquantena d’antecedents, en ocasions anteriors ja havia mostrat una actitud violenta i agressiva davant la policia.

Segons el comunicat que ha fet públic la policia catalana, els mossos han intentat reduir-lo però l’home en tot moment ha oposat gran resistència i s’ha mostrat molt alterat i agressiu.

Ha estat durant el transcurs d’aquesta detenció que l’home hauria patit una parada cardiorespiratòria. De seguida s’han iniciat les tasques de reanimació fins l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques, que tampoc ha pogut fer res per salvar-li la vida.

A banda de la investigació duta a terme per la policia judicial, tal i com marquen els protocols, la Direcció General de la Policia ha obert una informació reservada per aclarir les circumstàncies i les causes exactes de la mort de l’home.

El succés genera una gran expectació a Cunit

Algunes de les persones que es trobaven a la zona són Alegria Linares i Jesús Santas, dos activistes de la PAH que estan acampats davant d’una seu bancària propera. En declaracions a l’ACN, han explicat que s’han apropat al lloc dels fets i han vist que «hi havia un senyor a terra amb dos mossos a sobre», ha manifestat Linares. A més, han relatat les escenes de tensió que s’han viscut, ja que al lloc hi havia la dona i familiars i coneguts de l’home que cridaven i ploraven, i diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a l'avinguda.

tracking