Diari Més

Espectacles

Mags de renom arribaran a la Canonja amb el festival de màgia Impossible

Se celebrarà del 8 al 10 d'abril, tot i que la presentació es farà el dia 6 amb l'espectacle 'El domador de puces'

Mags de renom arribaran a la Canonja amb el festival de màgia Impossible

Mags de renom arribaran a la Canonja amb el festival de màgia ImpossibleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més la Canonja acull el Festival de màgia Impossible. La presentació oficial del Festival es farà el dia 6 d’abril al Castell de Masricart amb l’espectacle 'El domador de puces' de Felix Brunet. Un cop fet aquest tast, els plats forts se serviran el cap de setmana a l’Orfeó Canongí. El divendres dia 9, la Gala internacional de màgia un cop més, sota la direcció artística del Mag Gerard ens farà un aperitiu de les darreres novetats internacionals.

Dissabte dia 9 a la plaça Mestre Gols, a les 12 del migdia, Pepin Banzo ens portarà un espectacle adreçat als més petits de la casa amb regust americà.

Màgia i monòlegs, el plat fort

L'espectacle principal del festival el podrem gaudir aquest mateix dissabte a les 9 del vespre amb la presentació de 'Vaya par de dos!' amb Sara Escudero y Miguelillo: Què passaria si en un mateix escenari s'ajuntessin una gran monologuista i un gran mag?, la fantàstica Sara Escudero, guanyadora del 'Club de la Comedia' i actual col·laboradora del programa de televisió Zapeando de la Sexta, i el mag Miguelillo, un dels mags més divertits del panorama nacional, s'uneixen per donar-nos més d'una hora de riures i màgia a parts iguals. Improvisacions, textos originals i efectes sorprenents de màgia són algunes de les coses que podrem veure en aquest espectacle que suposa una autèntica novetat.

El diumenge, reprendrem el format habitual de l’Impossible amb una gran cercavila humorística a càrrec de 'Les fotografiers' que sortirà a les 12 del migdia de la font de la Raval i arribarà a la plaça del Castell, on ens rebrà el mag Eduard Juanola amb el seu espectacle Hocus Pocus.

La Cloenda de l’Impossibleserà el diumenge dia 10 a les 6 de la tarda a l’Orfeó Canongí amb Chequín, la història d’un màgic viatger que arriba a un hotel molt especial.

Comprarles entrades anticipadament

Una de les principals novetats d’enguany és la possibilitat de comprar les entrades de manera anticipada a través de la web de Codetickets. Tot i així, gran part dels espectacles son gratuïts.

El primer tinent d'alcalde de l'àrea de cultura, Salvador Ferré, comenta que un dels objectius de les jornades és «a més a més d’oferir qualitat, que es pugui gaudir dels diferents espectacles a preus populars, amb la intenció que ningú es quedi al marge d’aquest esdeveniment que transforma per 3 dies la Canonja. Així, a banda d’oferir diversos espectacles gratuïts, els de pagament es presenten amb l’oferta dos al preu d’un».

La organització de l’Impossible, un any més, és a càrrec del Patronat de Cultura del Castell de Masricart, amb la direcció tècnica de Batall i artística del Mag Gerard.

tracking