Diari Més

Les flors de la Moixiganga protagonitzen la imatge gràfica de Sant Joan 2016 de Valls

El dissenyador vallenc Adrià Sánchez ha estat el guanyador del concurs

Les flors de la Moixiganga protagonitzen la imatge gràfica de Sant Joan 2016 de Valls

Les flors de la Moixiganga protagonitzen la imatge gràfica de Sant Joan 2016 de VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió de comunicació del Sant Joan de Valls ha seleccionat el treball d’Adrià Sánchez com el cartell de la Festa Major 2016. Es basa en un estampat configurat a partir de la flor que llueix la Moixiganga de Valls en els seus barrets, que servirà per commemorar el 25è aniversari de la recuperació d’aquest element patrimonial considerat un antecedent del fet casteller. Ha estat presentat pel propi artista, el regidor de cultura Marc Ayala i la cap de la Moixiganga Laia Batet.

El jove Adrià Sánchez ha estat el vencedor del concurs per seleccionar la imatge gràfica de la Festa Major de Sant Joan de Valls 2016. La convocatòria focalitzava l’eix del treball en la representació de la Moixiganga, que enguany arriba al 25è aniversari de la seva recuperació esdevinguda per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela del 1991.

Coneixedor de la Moixiganga

Adrià Sánchez, nascut a Valls, és graduat superior en gràfica publicitària i fundador de la startup Lemon Apps, on actua com a responsable de desenvolupament d’Apps i pàgines web, així com de tota el vessant de disseny gràfic. Actualment les sis Apps que ha dissenyat, disponibles a l’AppStore, compten amb més de 230.000 descàrregues arreu del món. Sánchez ha realitzat logotips per a noves empreses, cartells per a esdeveniments i elements de marxandatge diversos.

El dissenyador coneixia bé la Moixiganga vallenca ja que n’havia estat membre. Per això, ha convertit el detall de les flors característiques dels seus barrets en un estampat de fina estructuració, en el qual predomina el color rosat. Una selecció dels treballs presentats al certamen convocat per la Xarxa de Cultura de Valls s’exposarà al vestíbul del Teatre Principal entre el 6 de maig i el 26 de juny. La comissió responsable, que ha atorgat el premi per valor de 700 €, ha estat integrada per professionals del món del disseny, de la comunicació i les xarxes socials, així com per membres de les comissions de participació que treballen els actes rituals, els dels Xiquets de Valls, el castell de focs i les músiques, i també per representants del teixit artístic i comercial de la ciutat. Ha estat presidida pel regidor de cultura de l’Ajuntament, Marc Ayala.

tracking