Diari Més

«Digues no!»

El còmic 'Maximum fun, minimum disturbance' pretén conscienciar els joves sobre com passar-s'ho bé de manera responsable durant la nit

Pàgina del còmic dels locals d'oci nocturn de Salou

Pàgina del còmic dels locals d'oci nocturn de SalouDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lady Tabata és la protagonistadel còmic 'Maximum fun, minimum disturbance', una campanya internacionalde civisme nocturncreadaperInternational Nightlife Association. El Saloufestés l'acteprincipal pel qual s'ha creat aquestainiciativa, que vol prevenirconductes incíviquesdurant les estadesi la temporada turística a través d'un format nou i diferent dels canals habituals.A travésde breus històries gràfiques, els joves protagonistes del còmic aprenen que per a passar-ho bé durant la nit no cal beure alcohol en excés, prendre drogues o fer soroll.

El 'balconing', la conducció temerària sota els efectes de l'alcohol o les baralles són algunes de les conseqüències que poden tenir les conductes incíviques, i Lady Tabata sempre apareix en els moments oportuns per tal de prevenir-les. A la vida real, Lady Tabata es converteix en la consciència i força de voluntat individuals de cadascú, que ha de ser prou forta com per dir «No!» a aquestes conductes.

A l'esquerra, a l'apartat de 'Més Informació', hi trobareu un enllaç que us portarà cap al PDF del còmic, que també podreu descarregar.

El còmic 'Maximum fun, minimum disturbance'

tracking