Diari Més

Disseny

Un servei de disseny d'anuncis personalitzat i a gust dels clients

Professionalitat i creativitat van de la mà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels serveis que es posa a l’abast dels clients que confien en el Diari Més per publicitar els seus productes o l’empresa és el disseny dels seus anuncis per publicar-los a les pàgines d’aquest mitjà de comunicació de referència al Camp de Tarragona i Costa Daurada.

Quan l’anunciant no té material publicitari propi, el departament comercial del Diari Més té la dissenyadora Sara Sorando qui és l’encarregada de confeccionar els anuncis que posteriorment omplen el Diari Més. La dissenyadora del diari elabora les propostes publicitàries, d’acord amb les indicacions de l’equip de comercials i segons els gustos dels clients. En cada un dels anuncis, Sara Sorando posa tot el seu coneixement en disseny i maquetació, per tal que els anuncis facin la seva tasca de la manera més efectiva que no és altra que la de comunicar el seu missatge de la manera més atractiva i sobretot clara per als lectors del Diari Més.

Així mateix, també s’adapten aquells materials publicitaris dels clients per tal que encaixin en mides a les necessitats del Diari Més, i surtin publicats perfectament.

Una de les opcions que tenen més èxit com a fórmula per a donar a conèixer un producte o un servei des del punt de vista de la publicitat és complementar els anuncis que surten publicats al Diari Més amb reportatges especials que s’adeqüen a les necessitats del client. Aquest format permet comunicar més detalladament aquells aspectes que volem que arribin als ciutadans o potencials clients.

tracking