Diari Més

Informació

El Diari Més, un referent informatiu accessible per a tot els ciutadans

Un canal d’informació àgil i accessible perquè el ciutadà de la demarcació pugui estar informat de tota l’actualitat des de primera hora del matí

ent informatiu accessible per  a tot els ciutadans

El Diari Més, un referent informatiu accessible per a tot els ciutadansCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada matí, de manera incansable, el Diari Més posa a l’abast de tots els ciutadans la informació diària de Tarragona, Reus, Salou, Vilsa-seca i les poblacions de les comarques de la demarcació. Un producte informatiu, darrere del qual hi treballa tot un equip de professionals perquè el ciutadà pugui estar informat, des de primera hora del dia, de tota l’actualitat que té lloc al nostre territori. Un format que des de fa molt de temps ha esdevingut familiar i accessible per milers de persones donant cabuda als diferents públics. Depenent dels interessos i la localització del lector, aquest pot conèixer les notícies que es publiquen a les diferents seccions. A més, a banda de les informacions diàries, la capçalera compta cada mes amb diferents especials sobre diverses temàtiques com medi ambient, gent gran, salut, vacances o sectors professionals que completen la publicació.

D’altra banda, el Diari Més té la particularitat de ser l’únic amb periodicitat diària i de caràcter gratuït escrit en llengua catalana, segons confirma l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta.

Tot i que la informació del Diari Més estarà accessible a través de les diferents xarxes socials que i la versió digital que es posa en marxa, es manté la possibilitat de consultar l’edició impresa a través de l’iQuiosc.cat, plataforma digital de premsa en català.

iQuiosc.cat posa a l’abast dels lectors la majoria de publicacions periòdiques en català: diaris, revistes, premsa comarcal i publicacions gratuïtes sota una plataforma única i independent. A banda del propi portal, disposen de l’aplicació equivalent per a diferents dispositius iPhone, iPad i Android a través de l’App Store i Google Play. iQuiosc.cat és un projecte conjunt de les associacions de premsa del sector: l’ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal), l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) i l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).

L’iQuiosc té més de 150 publicacions en llengua catalana per consultar, algunes de manera gratuïta i altres a través d’una subscripció. En particular, el Diari Més de Tarragona, Reus i Costa Daurada és l’únic diari gratuït en català que pot consultar-se en aquesta plataforma digital, adaptada tant per als ordinadors com pels dispositius de telèfons mòbils.

També ofereix la possibilitat de descarregar-se el pdf del dia i de l’edició de la jornada anterior. Amb tan sols un clic, es pot disposar de qualsevol pàgina.

tracking