Diari Més

Xarxes socials

El Diari Més ha potenciat la seva presència en les xarxes socials en els darrers mesos

Facebook i Twitter són dues eines més per donar a conèixer la informació del nostre mitjà

El Diari Més ha potenciat la seva presència en les xarxes socials en els darrers mesos

El Diari Més ha potenciat la seva presència en les xarxes socials en els darrers mesosCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa un temps que el Diari Més està present a les xarxes socials més populars. La seva presència a Facebook i Twitter, principalment, ha anat agafant volant any rere any, però ha estat en el darrer, que la direcció del Diari Més ha donat molta més importància a l’ús d’aquestes eines a Internet per arribar a més lectors.

Actualment, el Diari Més compta amb 3.242 seguidors a Facebook i 2.283 a la xarxa de Twitter, unes dades que han crescut exponencialment gràcies a l’actualització que des de la redacció de la versió del Diari Més es fa des de primera hora del matí. Així mateix, una altra de les novetats que el Diari Més presenta en aquesta nova etapa que engega avui és que comptarà amb un canal de Yotube propi on penjarà els seus vídeos de les notícies més rellevants de la demarcació tarragonina.

En relació a la presència del Diari Més a Facebook, aquest mitjà de comunicació comparteix amb els seus usuaris la seva versió de paper en .pdf per tal que des de qualsevol punt es pugui consultar-la. Així mateix, durant tot el dia es va actualitzant la pàgina de Facebook del Diari Més amb les informacions més rellevants, a través de vídeos d’elaboració pròpia, notícies publicades a la versió en paper amb gràfics i altres dades d’interès, i post amb fotografies destacades. A més, també es comparteixen altres informacions de servei que arriben a la redacció del diari digital i que es consideren prou rellevants perquè a través de Facebook se’n faci ressò. Precisament, des que el Diari Més ha apostat de manera contundent, editant vídeos propis i compartint notícies, la notorietat d’aquest mitjà s’ha incrementat, tal com ho indica el nombre de seguidors que, dia rere dia, creix.

Twitter és una altra de les xarxes socials on el Diari Més també està molt actiu. Cada matí es van twittejant els titulars de la versió en paper, així com també les altres publicacions que es fan a Facebook.

Ambdues plataformes serveixen per guanyar adeptes i ser un mitjà de comunicació fort en l’àmbit de les xarxes socials. Actualment si no s’hi està present, és com si no s’existís. La voluntat del Diari Més és potenciar aquesta presència a les xarxes socials i incrementar-la amb noves com pot ser l’obertura del seu canal de Yotube o també el seu compte a Instagram que estarà disponible pròximament. Des del Diari Més s’anirà informant progressivament de totes les novetats al respecte.

tracking