Diari Més

Societat

Una jaqueta que permet respondre al mòbil, a la venda de la mà de Google i Levi's

La peça de roba intel·ligent sortirà al mercat el proper 4 d’octubre per un preu de 295 euros

La jaqueta texana compta amb un sensor a la màniga esquerra a través del qual es pot controlar el telèfon mòbil.

Una jaqueta que permet respondre al mòbil, a la venda de la mà de Google i Levi'sYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Respondre les trucades del mòbil o orientar-se a través de Google maps amb només un gest sobre la màniga d’una jaqueta ja és possible. L’empresa Google, amb la col·laboració de Levi’s, ha creat una jaqueta texana amb la qual aquella persona qui la vesteixi podrà controlar el seu telèfon mòbil. La peça de roba intel·ligent sortirà a la venda el proper 4 d’octubre a algunes botigues exclusives d’Estats Units i tindrà un preu de 250 dòlars (295 euros).

La jaqueta fa ús d’una tecnologia centrada en el desenvolupament de sensors intel·ligents per roba que ha estat creada per Google’s Advanced Technology and Projects group (ATAP). La 'Levis' Commuter Trucker Jacket' -així és com s'anomena la texana-comptarà amb un sensor situat a l’alçada del canell de la màniga esquerra que permetrà controlar el telèfon mòbil. El sensor s’activarà quan es cordi, com si fos un botó, i permetrà realitzar diferents funcions com respondre trucades, rebre missatges, controlar la música de l’smartphone o activar el Google Maps, entre d’altres.

El sensor està compost per materials que faciliten la connexió sense fils per tal que la jaqueta es connecti amb el mòbil. D’aquesta manera, el propietari podrà configurar a quina funció corresponen els moviments que es faci sobre el sensor a través d’una aplicació. Aquest sensor es podrà treure i posar fàcilment per tal que es pugui rentar la jaqueta, que serà compatible amb la versió Android 6.01 o una més actual i amb un iPhone 6 o versions més noves amb iOS 10 o 11.

tracking