Diari Més

Societat

Viatjar i compartir fotos, la feina somiada

La companyia Royal Caribbean ofereix una oferta de feina molt especial

Imatge de promoció compartida per la companyia de creuers.

Viatjar i compartir fotos, la feina somiadaRoyal Caribbean

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Viatjar i compartir imatges a Instagram és una pràctica molt habitual durant les vacances. Ara, aquest fet es pot convertir en una de les millors feines del món gràcies a la companyia de creuers Royal Caribbean. L’empresa americana ofereix un lloc de treball per a algú que estigui disposat a viatjar en creuer durant 3 setmanes i compartir les imatges a la coneguda xarxa social.

L’oferta de feina guanya atractiu a l’hora de conèixer el sou, que gira entorn als 60.000€. l’afortunat que aconsegueixi el lloc haurà de complir els requisits que posa la companyia de creuers: tenir més de 21 anys i pujar un total de tres fotos al dia a Instagram.

Les imatges compartides també hauran de complir amb les exigències de Royal Caribbean. Aquestes han d’estar dedicades a un paisatge, una experiència especial que es pugui dur a terme al lloc de visita, i una persona extraordinària. Aquesta última exigència deixa molt lloc a la imaginació, ja que la persona pot ser alguna persona originària del país o ciutat que es visita o, fins i tot, membres de la tripulació o d’altres turistes.

Per tal de fer aquestes fotografies serà necessari realitzar en tres excursions de les que ofereixi cada un dels creuers. Aquells que vulguin optar a aquesta feina d’ensomni han de compartir imatges a Instagram tenint en compte el que demana Royal Caribbean en l’oferta de feina. En la publicació s’ha de mencionar el compte de la companyia a Anglaterra,

@RoyalCaribbeanUK

, i utilitzar l’etiqueta

#ExtraordinaryExplorer

tracking