Diari Més

ATAC TERRORISTA A MUNIC

El nombre de morts a Munic s'eleva a vuit

La policia ​investiga si un novè cadàver trobat en els voltants és d'un dels atacants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de morts en el tiroteig registrat aquest divendres en un centre comercial de Munic s'ha elevat a vuit, mentre la policia investiga si un novè cadàver trobat en els voltants és d'un dels atacants, van indicar fonts de les forces de seguretat.

En una compareixença davant els mitjans de comunicació a Munic, un portaveu policial va confirmar el nou balanç de víctimes, sense precisar el nombre de ferits que han estat traslladats als hospitals.

El portaveu va insistir que el tiroteig és abordat per la policia com un atemptat terrorista perquè els testimonis van informar que l'atac va ser perpetrat per tres persones amb armes llargues, però ha assenyalat que no hi ha indicis que apuntin de moment a un atemptat gihadista.

A través del seu compte oficial a Twitter, que utilitzeu per traslladar missatges a la població, la policia va difondre un número de telèfon (0800 7766350) per atendre les trucades dels familiars de possibles víctimes o persones desapareguts després del tiroteig.

La policia, que està penjant els seus missatges en alemany, anglès, francès i turc, va demanar poc després del tiroteig als ciutadans que es troben a Munic que abandonessin els espais públics i no sortissin de casa mentre intenta donar caça als agressors.

El centre comercial Olympia està en una zona residencialunamica apartada del centre, però és un lloc molt visitat, amb un total de 135 establiments.

Policia i serveis d'emergència als voltants del centre comercial després del tiroteig.

Tres persones armades i fugides, autores de l'atac a Munic segons els testimonisEfe

tracking