Diari Més

Succesos

Ja són sis els morts confirmats en el tiroteig de Munic

Un home hauria començat a disparar indiscriminadament a una hamburgueseria d'un centre comercial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenyssispersones han mort aquest divendres en un tiroteig registrat a les 18.00 h en una hamburgueseria pròxima a un centre comercial de Munic (sud d'Alemanya).

Nombrosos agents de la policia i ambulàncies han envoltat el centre Olympia, on també hi ha diversos ferits, i els helicòpters han sobrevolat el lloc. La policia creu que el succés va ser provocat per diversos atacants.

Les forces de seguretat han acordonat la zona i han posat en marxa«un important operatiu». La policia ha recomanat a la població que s'allunyi del centre comercial i de les carreteres properes, i s'han tancat les línies de metro de la ciutat. També han desmentit que s'estigui produint un altre tiroteig al centre de la capital. Testimonis citats per la premsa local han explicat que un home armat ha obert foc i ha començat a córrer pel centre comercial. «He escoltatdiversos trets. La gent va començar a córrer. He sortitcap a fora, hi havia més gent corrent. Crec que he escoltatmés trets», ha explicat a la CNN Lynn Stein, treballador d'una botiga del centre comercial i testimoni dels fets.

Imatge de una emissió

Almenys un mort en un tiroteig en un centre comercial de MunicDiari Més

tracking