Diari Més

Atemptats a Brussel·les

Una espanyola, entre els morts a l'atemptat a l'aeroport de Brussel·les

Ho ha confirmat el ministeri d'Exteriors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de nacionalitat espanyola es troba entre les víctimes mortals de l'atemptat del dimarts en l'aeroport Zaventem de Brussel·les, segons va informar aquest divendres el Ministeri espanyol d'Exteriors.

Fonts diplomàtiques han explicat que les autoritats belgues han identificat a una ciutadana espanyola entre les 31 víctimes dels atacs yihadistes del passat dimarts a Brussel·les.

Es tracta d'una dona que tenia, a més de l'espanyola, les nacionalitats italiana i alemanya, segons el Ministeri espanyol, que no ha facilitat la seva identitat.

Des de Roma, la Unitat de Crisi del Ministeri d'Exteriors italià i l'Ambaixada d'Itàlia a Bèlgica van informar que la morta és la ciutadana alemanya Jennifer Scintu Waetzmann, amb origen italià, segons els han confirmat les autoritats alemanyes.

Prèviament, la policia d'Aquisgrà (oest d'Alemanya) havia informat de la primera víctima germana en l'atemptat contra l'aeroport de Brussel·les, a la qual fins ara es donava per desapareguda.

La dona es disposava a viatjar amb el seu espòs, de nacionalitat alemanya, qui es troba ferit de caràcter greu i segueix ingressat en un hospital de Brussel·les.

Segons el diari popular alemany Bild, la jove, identificada només com Jennifer i de 29 anys, es trobava amb el seu espòs, Lars, a punt de passar els controls de seguretat per volar cap a Estats Units.

La parella, de la qual el rotatiu publica una foto en vestit nupcial, havia rebut el viatge com a regal de noces, celebrada un any enrere.

El marit, de 30 anys, és l'únic entre els ferits de nacionalitat alemanya que segueix ingressat a Brussel·les, mentre que als restants se'ls ha donat ja l'alta.

tracking