Diari Més

Successos

L'autòpsia confirma que Miguel Blesa es va suïcidar d'un tret al pit

El cadàver de l’expresident de Caja Madrid ja es troba al tanatori de Las Quemadas de Córdoba i podria ser incinerat en les pròximes hores

Miguel Blesa, en una imatge d'arxiu.

Apareix mort Miguel Blesa amb un tret al pitEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autòpsia practicada al cadàver de l’expresident de Caja Madrid Miguel Blesa ha confirmat avui el suïcidi del banquer amb un tret al pit amb un rifle de caça de la seva propietat, segons han confirmat a Efe fonts de la investigació.

El cadàver de Blesa ja ha sortit de les dependències del Instituto Anatómico Forense de Córdoba i ha arribat al tanatori de Las Quemadas de Córdoba, on ja es troben familiars i amics del mort a l’espera que el cadàver sigui incinerat.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia (TSJA) en un comunicat, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Peñarroya-Pueblonuevo, encarregat de la investigació, ha rebut l’informe de l’autòpsia en la qual es confirma que s’ha tractat d’una mort «per autolesió per arma de foc».

Al tanatori de Las Quemadas de Córdoba ja es troba el cadàver de Blesa, que podria ser incinerat en les pròximes hores, i familiars i amics són al lloc per vetllar el cos durant tot el dia.

A més, està previst que la comitiva fúnebre es traslladi demà a Linares (Jaén), localitat natal de Blesa, on s’oficiarà el funeral abans de ser enterrat.

tracking