Diari Més

Promoció

Aquest diumenge tornen els bitllets d'AVE a 25 euros

Renfe ofereix 25.000 places per celebrar el 25è aniversari de l’alta velocitat

La línia AVE Camp de Tarragona-Madrid comptabilitza un 5% més d'usuaris aquest 2016

La línia AVE Camp de Tarragona-Madrid comptabilitza un 5% més d'usuaris aquest 2016Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge 25 de juny Renfe torna a posar a disposició dels usuaris un total de 25.000 bitllets d’AVE a 25 euros. Es tracta d’una iniciativa per celebrar els 25 anys de la inauguració de les línies d’alta velocitat al territori espanyol que arriba a la tercera ronda. Amb l’experiència de les dues campanyes anteriors, realitzades també aquest any, l’empresa encarregada del servei ferroviari ha anunciat que reforçarà els servidors per evitar col·lapses.

Els bitllets d’aquesta promoció es podran començar a comprar a partir de les 00:00h. d’aquest diumenge 25 i fins a les 23:59h. del mateix dia. Aquests tiquets seran vàlids per viatjar entre el dilluns 3 de juliol i el diumenge 10 de setembre. Els bitllets només es podran adquirir a través de la pàgina web, agencies de viatges o al telèfon de compra de Renfe (902 320 320). Degut al col·lapse d’edicions anteriors d’aquesta promoció, els tiquets no es podran vendre per l’aplicació per a telèfons mòbils.

Renfe recomana registrar-se amb antelació

El 25 de maig passat Renfe va haver d’ampliar les places fins a 32.000 ja que els 25.000 bitllets de la promoció es van acabar en les dues primeres hores d’aquesta. A més, també van voler compensar el col·lapse que es va produir a la pàgina web i que va afectar els compradors durant prop de mitja hora. Per aquest motiu, Renfe reforça els servidors i recomana als usuaris que es registrin amb antelació a la pàgina web per tal d’agilitzar el procés de compra dels bitllets.

tracking