Diari Més

Societat

Una cadena humana donarà la benvinguda a Espanya a l'AP-7 l'1 de juliol

Factoría Catalana busca emular l'acció de 2013 que van fer els independentistes

Imatge d'arxiu de la cadena humana de l'11 de setembre de 2013.

Una cadena humana donarà la benvinguda a Espanya a l'AP-7 l'1 de juliolACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup constitucionalista, LaFactoríaCatalana, està preparant una cadena humana per alpròxim 1de juliol que recorrerà l'AP-7 per Catalunya, segons avançaCrónicaGlobal. La seva intenció és donar la benvinguda a Espanya als turistes durant la primera operació de sortida d'estiu.

Segons l'entitat,l'OperaciónBienvenidadel1Jserà una concentració cívica sense tallar l'AP-7 i a la que animen a participar amb senyeres, banderes d'Espanya, de la Unió Europea i de diversospaïsos europeus. Des de l'organització busquen emular la cadena humana que van fer els independentistes l'any 2013.

Ambaquesta accióbusquen ensenyar «l'altra cara de Catalunya, la que és diversa i amable, la que no talla carreteres ni tanca negocis, la que es mostra orgullosa com a part d'Espanya», explica un dels membres del grup constitucionalista.

Des de l'entitat, calculen que necessiten uns 30.000 participants per poder dur a terme la cadena humana. Aquesta passaria per les estacions de servei, zones d'accés legal a peu, així com ports i aeroports per donar la benvinguda als turistes.

LaFactoríaCatalana espera que d'altres grups comTabarniao Societat Civil Tarragona s'hi sumin i la cadena es pugui allargar «des de la Jonquera a Barcelona i, d'allí, cap a Tarragona».

tracking