Diari Més

Arrimadas (Cs) critica el «fracàs» independentista i apunta que no s'enfrontaven a Rajoy sinó a una «democràcia consolidada»

La líder de Cs critica que Torrent faci «mítings d'ERC» des de la Mesa i li torna a demanar que comparegui en sessió plenària

Inés Arrimadas, arribant al Parlament.

Arrimadas critica el «fracàs» independentista i apunta que no s'enfrontaven a Rajoy sinó a una «democràcia consolidada»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas, ha retret a les formacions independentistes que el seu «pitjor error» ha estat pensar-se que s'enfrontaven al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, quan ho feien «a una democràcia de la UE consolidada del segle XXI».

«Ja n'hi ha prou de procés, han perdut, és un fracàs social, econòmic, institucional i polític», ha afirmat Arrimadas en la seva intervenció al Parlament. La líder de la formació taronja ha iniciat el seu torn de paraula assegurant que el que se celebrava aquest dissabte no era un ple d'investidura i que el que estava passant no era «normal». La diputada ha retret també al president del Parlament, Roger Torrent, que hagi fet un «míting d'ERC» en l'inici de la sessió i li ha tornat a demanar que comparegui en sessió plenària.

La presidenta del grup parlamentari de Cs ha afirmat que estava al ple per defensar tots aquells que creuen que el procés independentista ha estat un «gran fracàs» i ha reivindicat que en el «moment excepcional» hi ha «molts sentiments» a Catalunya, no només el dels sobiranistes sinó que també hi ha qui està «indignat» per tot el que aquest moviment ha fet. «Aquests sentiments també són Catalunya, aquests catalans també són Catalunya», ha declarat.

La diputada ha denunciat les conseqüències que segons ella el procés està tenint en les vides diàries de molts catalans i ha asseverat que molts d'ells no entenen ni l'estratègia que està seguint l'independentisme. Per això, els ha instat a fer una reflexió sobre «per a què ha servit» i «a qui ha beneficiat» el procés i els ha recordat que «no poden ni dir que exerceixen com a majoria parlamentària».

tracking