Diari Més

Arrimadas diu que Torrrent «comença amb mal peu» proposant Puigdemont com a president

La líder de Cs acusa el president destituït de protagonitzar un «show mediàtic» amb el viatge a Dinamarca

Imatge de la presidenta del grup parlamentari Cs, Inés Arrimadas.

Arrimadas diu que Torrrent «comença amb mal peu» proposant Puigdemont com a presidentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha valorat que el president del Parlament, Roger Torrent, ha començat amb «mal peu» el seu mandat proposant Carles Puigdemont com a president després de fer la ronda de contactes amb tots els partits. «La persona en la que alguns veien un nou to ha començat proposant una persona que està fugida i investigada per delictes molt greus», ha declarat. Arrimadas també critica que Torrent «gasti diners públics» en viatjar a Brussel·les per reunir-se amb Puigdemont, tal i com ha anunciat. «Li demanem que deixi de ser l'emissari, l'advocat o el representant de Junqueras i Puigdemont i que sigui el president dels 135 diputats», ha manifestat. També ha valorat el viatge a Dinamarca i ha dit que el president destituït «només pot oferir shows mediàtics i no un projecte per a tots els catalans».

A Cs reconeixen que tenen «poques esperances» en el mandat de Torrent i considera que no hi haurà canvis en referència a la seva predecessora. «És més del mateix, és la cara d'ERC i no aporta solucions sinó que segueix intentant allargar el procés que no porta enlloc i que ens genera tants problemes», ha valorat. Per això, ha dit que presentaran un escrit de reconsideració a la Mesa.

Sobre la petició de reunió que Torrent a fet a Mariano Rajoy, Arrimadas diu que no té com a objectiu «defensar els 135 diputats». «Em temo que allà on vagi estarà pensant més en ser representant de Junqueras i Puigdemont que en tots els parlamentaris», ha afirmat.

Arrimadas també ha carregat contra Puigdemont per viatjar fins a Copenhaguen per participar en un debat universitari. Ha dit que el seu temps «ja ha passat» i que no ha aportat «res de bo». «L'única cosa que pot oferir als catalans és un show mediàtic, no té projecte per a tots els catalans», ha valorat.

D'altra banda, ha demanat al PPC que faci «més autocrítica» i deixi «d'atacar Cs» i, a nivell estatal, ha demanat que els Pressupostos Generals de l'Estat es puguin aprovar ja que Cs havia fet algunes propostes.

tracking