Diari Més

Comín i Serret també demanen la delegació del seu vot per a la investidura

ERC assegura que respectarà la decisió que prengui la Mesa i defensa que «s'han de respectar els drets de tots els diputats»

Antoni Comín i Meritxell Serret segueixen l'evolució dels resultats electorals des del centre de convencions de Brussel·les.

Comín i Serret també demanen la delegació del seu vot per a la investiduraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos diputats d'ERC a Brussel·les, Antoni Comín i Meritxell Serret, també han demanat aquest divendres la delegació del seu vot per al debat d'investidura. D'aquesta manera, se sumen a la petició que ja van registrar ahir els diputats de JxCat que són a la capital belga, Carles Puigdemont, Lluis Puig i Clara Ponsatí. Ho ha anunciat el diputat dels republicans Raül Romeva després de reunir-se amb el president del Parlament, Roger Torrent, en el marc de la ronda de reunions per a la investidura. Ara és la Mesa del Parlament qui haurà de decidir si accepta o no les peticions després que els lletrats hagin conclòs en un informe que el reglament de la cambra catalana no permet delegar el vot ni pels diputats que són a la presó ni pels que són a Brussel·les. Romeva ha assegurat que ERC respectarà la decisió que prengui la Mesa i ha defensat que «s'han de respectar els drets de tots els diputats».

tracking