Diari Més

La CUP avisa ERC que la solidaritat amb els presos no significa oblidar la via unilateral

Vidal Aragonés assegura que l'altra opció és deixar-se «arrossegar per la dreta espanyola»

El candidat de la CUP Vidal Aragonés, número tres de la llista per Barcelona, acompanyat de les exdiputades Gabriela Serra i Mireia Vehí en una roda de premsa a Cornellà de Llobregat.

La CUP avisa ERC que la solidaritat amb els presos no significa oblidar la via unilateralACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de la CUP Vidal Aragonés, número tres de la llista per Barcelona, avisa ERC que la solidaritat amb els presos no significarà en cap cas obviar la via unilateral per a l'aplicació de la República. Aragonés insisteix als republicans que l'opció d'acord bilateral amb l'estat espanyol és impossible: «Ens agradaria, però amb qui podem negociar?», s'ha preguntat el cupaire. Segons Aragonés, si des de l'independentisme es generen «dubtes» sobre la unilateralitat «la dreta espanyola ens arrossegarà com a poble i ens denigrarà com a classe».

El candidat cupaire, que en el debat televisiu de La Sexta d'aquest diumenge ja va topar amb el candidat d'ERC Carles Mundó en parlar d'aquesta qüestió, va insistir que la CUP no deixarà de mostrar la seva solidaritat amb els presos, amb els consellers que continuen a Brussel·les i amb tots aquells que ja han pogut sortir de la presó.

Aragonés els reconeix la feina feta en la darrera legislatura per voler fer efectiu el procés d'independència, però assegura que en l'actual moment polític, i malgrat els presos, no es pot aturar la implementació de la República. Assegura que l'única via possible és la unilateral, com ve defensant la CUP des del primer dia de campanya.

tracking