Diari Més

Anonymous anuncia la publicació d'«informació crucial» sobre Ciutadans i Albert Rivera

Algunes informacions indiquen que publicarà informació sobre les empreses i les persones que financen la formació taronja

Anonymous és una xarxa internacional d'activistes i hackers.

Anonymous anuncia que la NASA està a punt de confirmar la descoberta de vida extraterrestreanonews.co

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous al vespre, el perfil de Twitter@AnonymousHackopva anunciar que el dimarts 19 de desembre publicarà «informació crucial» sobre el partit polític Ciutadans i el seu líder Albert Rivera.

Sota el lema «No perdonem, no oblidem», elshacktivistesd'Anonymousfan ús d'eines digitals il·legals, o legalment ambigües, per perseguir de manera no violenta finalitats socials i polítiques. No és la primera vegada que actuen en el marc del conflicte català, el passat 24 d'octubre van anunciar la posada en marxa de l'anomenada 'Operació Catalunya'.

Algunes informacions indiquen que@AnonymousHackoppublicarà informació sobre les empreses i les persones que financen el partit d'Albert Rivera amb el hashtag #AnonymousContraCiudadanos. Els darrers dies, elshacktivisteshan anat publicant empreses que donen suport econòmic a la formació taronja com Mercadona,GrupoArturoo Marina d'Or, i empresaris com l'expresident de l'Espanyol Joan Collet, qui hauria pagat amb diners del club.

tracking