Diari Més

Polèmica per una imatge de la candidata del PPC per Lleida on surt llençant una estelada a les escombraries

La fotografia publicada al diari Segre ha rebut critiques de formacions com el PDeCAT i la CUP

Imatge del fotògraf Òscar Mirón publicada al diari Segre on es pot veure la candidata del PPC per Lleida, Marisa Xandri, llençant una estelada a les escombraries.

Polèmica per una imatge de la candidata del PPC per Lleida on surt llençant una estelada a les escombrariesDiari Segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una imatge de la candidata del PPC per Lleida, Marisa Xandri, on se la pot veure llençant una estelada a les escombraries ha generat polèmica a les xarxes aquest dijous. La foto surt publicada en una entrevista al diari Segre de la capital del Segrià i es pot veure a Xandri amb una Senyera i una bandera espanyola a la mà esquerra mentre que a la dreta hi té l'estelada introduïda en una paperera d'un carrer de Lleida. Entre els usuaris de les xarxes que han criticat aquesta imatge s'hi troba el cap de l'oposició a la Paeria, Toni Postius, del PDeCAT que s'ha plantejat què passaria si la foto fos protagonitzada per un independentista que llencés a les escombraries una bandera espanyola i «què dirien aleshores els unionistes». També el número dos de la CUP per Lleida, Pau Juvillà ha emulat el «limiando Badalona» del president dels populars Xavier Garcia Albiol, per descriure l'acció de Xandri.

La imatge de Xandri llençant a les escombraries una estelada surt publicada al Segre d'aquest dijous. Es troba a la secció dedicada a la campanya de les eleccions del 21-D i en el marc de les entrevistes que el mitjà fa als diferents candidats de les formacions que concorren als comicis amb representació al Parlament. El mateix fotògraf autor de la imatge Òscar Mirón assegura que no és el diari qui va proposar a Xandri aquest tipus de fotografia sinó que la va demanar de fer així el mateix partit.

tracking