Diari Més

El PP mostra la seva preocupació per la «indefinició» del PSC davant de possibles pactes

Casado ha insistit que si PSC, Cs i PP sumessin prou escons després dels comicis del 21D «allò lògic» seria un acord per formar un «govern constitucionalista»

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado.

Casado obre la porta a la il·legalització de partits independentistesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular ha admès avui la seva «preocupació» per la «indefinició» que, en paraules del vicesecretari de Comunicació del partit, Pablo Casado, està mostrant el PSC de cara a futurs pactes després de les eleccions a Catalunya.

En roda de premsa després de la reunió del Comitè de Direcció del partit, Casado ha insistit que si PSC, Cs i PP sumessin prou escons després dels comicis del 21 de desembre «allò lògic» seria un acord per formar un «govern constitucionalista».

«No és el mateix pactar amb el Partit Popular i Ciutadans que amb Esquerra i Podemos», ha recalcat el dirigent popular.

I ha recordat al líder del PSC, Miquel Iceta, que ja hi ha «experiència» d’on van conduir governs tripartits en els quals hi havia els socialistes i ERC: van portar a l’«empobriment» una crispació» «més gran i a la «radicalització» del discurs de l’antiga CiU.

ERC continua apostant per la ruptura, i «allà no hi ha d’haver el PSC», i això és una cosa que pensaran molts votants i militants socialistes no només a Catalunya sinó en la resta d’Espanya, ha dit Casado, qui ha recalcat també que ha de ser el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el que «decideixi» quin model territorial vol el seu partit.

Després d’afegir que els 'populars’ tenen clar el seu model, i és el de l’Espanya de les autonomies, ha insistit a demanar els socialistes catalans que surtin de la «indefinició».

Però també ha reclamat a Podemos que «s’aclareixi», perquè està passant de l’equidistància a la «complicitat» i d’aquesta a l’«activisme» del costat dels independentistes.

tracking