Diari Més

Maillo sobre les declaracions de Rovira: «En política no s'hi val tot»

El dirigent popular afirma que la «desqualifica com a persona i com a política»

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, en roda de premsa a la seu del partit aquest 19/10/2017

Martínez-Maillo sobre la retirada de diners: 'Potser és per pagar la fiança del senyor Mas'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ha criticat l'«escalada de violència verbal»de l'independentisme, en referència a les declaracions de la secretària general d'ERC, Marta Rovira, sobre les suposades amenaces de l'estat per introduir «violència extrema»a Catalunya si no s'aturava el procés. En un acte a Santa Coloma de Gramenet, Maillo ha equiparat «independentisme»i «manipulació» i ha titllat de «miserable»aquesta declaració, que «la desqualifica com a persona i com a política», ha dit. Maillo, que estava acompanyat de Xavier Garcia Albiol i Andrea Levy, ha defensat que les eleccions del 21-D són una oportunitat perquè el bloc constitucionalista aconsegueixi una majoria i ha animat els catalans a anar a votar.
El dirigent popular també s'ha referit al Govern destituït i ha criticat que els consellers a Bèlgica vagin a restaurants per Brussel·les «quan tenen els seus companys a la presó». A més, ha advertit Puigdemont que «haurà de respondre davant la justícia tard o d'hora».

D'altra banda. Maillo s'ha referit també a les situacions laborals dels diferents cossos de seguretat, ja que aquest dissabte se celebra a Madrid una manifestació per reclamar l'equiparació salarial de policies estatals i guàrdies civils amb les policies autonòmiques. En aquest sentit, ha remarcat que en els pressupostos estatals del 2018 es començarà a materialitzar aquesta equiparació salarial.

tracking