Diari Més

El Consell de Ministres nomena, a l'empara del 155, un nou director de les escoles concertades

El secretari general de la Fundació Escola Cristiana, Miquel Mateo, ocuparà el càrrec, que estava vacant

Miquel Mateo, nou responsable dels centres concertats perpart de l'administració catalana.

El Consell de Ministres nomena, a l'ampara del 155, un nou director de les escoles concertadesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres del govern espanyol ha nomenat aquest divendres Miquel Mateo, fins ara secretari general de laFundació Escola Cristiana de Catalunya, director general de centres concertats i centres privats.

Aquest càrrec estava vacantdes del 10 d'octubre passat, quan l'aleshores consellera, Clara Ponsatí,va decretar el cessamentde l'anterior titular, Miquel Garcia. Aquesta era l'única vacant a l'organigrama del departament d'Ensenyament.

Segons l'organigrama del departament d'Ensenyament, entre lesfuncions de la direcció general de centres concertats i privatshi ha: dirigir l'autorització, modificació de l'autorització i cessament dels centres privats,gestionar l'accés al règim de concerts educatius i efectuar les propostes corresponents dels centres privats que han de formar part del Servei d'Educació de Catalunya,dirigir, coordinar i supervisar el règim econòmic i el pagament delegat dels centres privats concertats,coordinar i executar les competències del Departament en relació amb l'atorgament de subvencions, ajuts i altres prestacions als centres privatsi impulsar mecanismes de foment de les inversions en ampliacions, millores, reformes i nova construcció d'edificis destinats a centres privats concertats, preferentment en zones socioeconòmiques desfavorides.

El nomenament de Mateo, sobretot tenint en compte l'excepcionalitat del funcionament de l'administració catalana a l'actualitat, amb l'article 155 en vigor, no ha tingut una bona rebuda a les xarxes.

tracking