Diari Més

Mobilitat

Renfe posa a la venda aquest dimecres una nova tanda de bitllets d'AVE a 25 euros

L'oferta serà per a viatges que es realitzin entre els 26 d'octubre i l'11 de desembre

La companyia continua celebrant l'aniversari de l'alta velocitat amb promocions de bitllets a preus reduïts.

Renfe posa a la venda aquest dimecres una nova tanda de bitllets d'AVE a 25 eurosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe posarà a la venda aquest dimecres a les 00.00 hores 25.000 bitllets promocionals a 25 euros per seguir celebrant l'aniversari de l'Alta Velocitat a Espanya.

En l’oferta d’aquest 25 d’octubre els clients podran comprar bitllets per viatjar entre el 26 d’octubre i l’11 de desembre a www.renfe.com, taquilles, venda telefònica i agències de viatges, segons ha explicat la companyia en un comunicat.

Es tracta de la setena tanda de bitllets a 25 euros que Renfe posa a la venda en el marc de la campanya #25AniversarioAve i permetrà viatjar amb aquests bitllets promocionals durant gran part de la tardor a qualsevol destinació de la xarxa de l’Ave i Llarga Distància.

Una vegada s’esgoti la promoció i es venguin els 25.000 primers bitllets es tancarà la campanya fins novembre.

El nombre de consultes de viatge en renfe.com el passat 25 de setembre va superar els de 3,9 milions fins el tancament de la promoció.

Millorar la venda

La companyia ha posat en relleu que continua millorant el protocol de mesures per a un millor rendiment del seu sistema de venda i reforçat els sistemes d’informació i atenció al client.

A més, ha llançat una sèrie de recomanacions als clients en el seu blog oficial, tals com estar prèviament registrat en el web de Renfe, tenir decidit amb temps destinació i dates de viatge desitjades o esborrar el caché de navegació entre consultes o intents de compra.

tracking