Diari Més

El regidor del PSC de Torredembarra Jordi Solé demana al seu partit que s'oposi a l'article 155

L’edil s’adhereix al manifest signat per quatre alcaldes socialistes, liderat per Núria Parlon

Jordi Solé, regidor del PSC a Torredembarra.

El regidor del PSC de Torredembarra Jordi Solé, demana al seu partit que s'oposi a l'article 155Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’alcen noves veus crítiques dins de les files socialistes contra el suport que el PSOE ha donat al Govern de Rajoy per tirar endavant l’article 155. El regidor socialista de Torredembarra Jordi Solé s’ha adherit al manifest signat per Núria Parlon, Jordi Ballart, Josep Mayoral i Ignasi Giménez –els alcaldes socialistes de Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Granollers i Castellar del Vallès– en el qual demanen al PSC que no avali la intervenció de l’autonomia de Catalunya.

El torrenc Jordi Solé piulava aquest matí: «El meu suport a alcaldesses, alcaldes, regidores i regidors del PSC signants del manifest al qual m'adhereixo» a través de la xarxa social Twitter.

En el manifest, que rubricaven després de l’anunci de l’aplicació del 155 de la Constitució fet pel president del Govern, Mariano Rajoy, aquests socialistes mostren el seu «més radical desacord i rebuig de l’aplicació de l’article 155 i les mesures que se’n deriven». Demanen, d’altra banda, que el Govern de la Generalitat no tiri endavant una declaració d’independència. i, per tant, que es trobi una solució pacífica. En el manifest, recorden que l’aplicació del 155 suposa, de fet, la suspensió de l’autonomia de la Generalitat i del Parlament, «les conseqüències de la qual serien irreparables».

tracking