Diari Més

Detingut un jove de 22 anys per donar una puntada de peu al cap a un Guàrdia Civil l'1-O al Baix Llobregat

Segons el Ministeri de l'Interior, el noi va agredir un agent que estava detenint una altra persona per fets similars al municipi de Sant Esteve Sesrovires

Imatge de la Comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca, on va quedar detingut.

Detingut un jove de 22 anys per donar una puntada de peu al cap a un Guàrdia Civil l'1-O al Baix LlobregatGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir dimecres a la tarda un home de 22 anys un home que presumptament va donar una puntada de peu al cap a un Guàrdia Civil l'1 d'octubre a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). A l'arrestat, que és veí d'aquest municipi, se l'acusa dels delictes d'atemptat contra un agent de l'autoritat, resistència, desobediència i amenaces. L'home estava citat a declarar aquest dimecres a la comandància de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca, on va quedar detingut. Els fets es remunten a l'1-O a la tarda, quan el Grup de Reserva i Seguretat número 2 de Sevilla es disposaven a detenir una altra persona que presumptament també havia donat una puntada de peu a un altre agent d'aquest cos que havia caigut a terra. Segons un comunicat del Ministeri de l'Interior, en aquell moment es va acostar aquest individu, va donar «una forta puntada de peu a un dels guàrdies civils» i va fugir.

La detenció d'aquest veí de Sant Esteve Sesrovires ha estat possible després de diverses gestions i investigacions que van permetre localitzar i identificar l'agressor, que estava citat a declarar aquest dimecres a la comandància de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca, on va quedar detingut. El jove va declarar en condició de detingut i va quedar en llibertat a l'espera que el jutjat de Martorell que porta les diligències d'aquest cas el citi a declarar. Amb aquest, ja són tres els arrestats per agressions o intents d'agressions a diversos guàrdies civils arran dels incidents que van tenir lloc l'1 d'octubre a Sant Esteve Sesrovires. El primer arrestat va ser un jove de 24 anys, a qui se l'acusa de donar una puntada de peu al cap a un agent aprofitant que havia caigut a terra mentre participava en el dispositiu. El presumpte agressor va intentar fugir però va ser interceptat per altres agents d'aquest cos. El mateix dia també va ser arrestada una altra persona per intentar atropellar amb una moto a un agent d'aquest cos.

tracking