Diari Més

SegurCaixa Adeslas també trasllada la seva seu social a Madrid

A partir d'ara, estarà situada al Paseo de la Castellana

Seu de SegurCaixa Adeslas.

SegurCaixa Adeslas també trasllada la seva seu social a MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SegurCaixa Adeslas també ha decidit traslladar la seva seu social de Barcelona a Madrid davant la possible declaració d'independència de Catalunya. Així ho va acordar el consell d'administració reunit divendres passat, segons han explicat a l'ACN fonts de la companyia. A partir d'ara, el domicili social estarà situat al Paseo de la Castellana, número 259, a l'Edificio Cristal, on l'empresa ja té la seu operativa. Des del juliol del 2011 la companyia és propietat de Mutua Madrileña (50%) i de VidaCaixa Grup (49,9%), el grup assegurador de ”la Caixa”, ara integrat a CaixaBank. SegurCaixa Adeslas és la companyia no de vida líder a l'Estat en assegurances de salut. El seu president executiu és Javier Mira i el conseller-director general, Javier Murillo.

D'aquesta manera, l'empresa segueix el mateix camí d'altres companyies i bancs catalans que en els darrers dies han establert el domicili social en altres punts de l'Estat, com per exemple Caixabank (València), Criteria (Palma), Banc Sabadell (Alacant) i Gas Natural, Agbar i Oryzon (Madrid), entre d'altres.

A més, Abertis podria seguir el mateix camí després de la celebració d'un consell d'administració extraordinari per tractar aquesta qüestió, mentre que Cellnex no descarta fer-ho en els pròxims dies i Colonial es reuneix aquesta tarda per valorar si trasllada la seu social a les seves oficines de Madrid, al Paseo de la Castellana.

tracking