Diari Més

El govern espanyol facilita que les empreses puguin canviar la seva seu social fora de Catalunya

Es permet que els consells d'administració de les societats puguin aprovar el trasllat del domicili excepte si els estatuts corporatius ho prohibeixen explícitament

El ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, aquest divendres en roda de premsa després de la reunió del Consell de Ministres.

El govern espanyol facilita que les empreses puguin canviar la seva seu social fora de CatalunyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern espanyol ha aprovat un decret per facilitar el canvi de seu de les empreses fora de Catalunya. Així ho ha explicat aquest divendres a la tarda el ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Així, la decisió del canvi de seu recaurà sobre el consell d'administració, excepte quan els estatuts d'una empresa «disposin expressament que l'òrgan d'administració no té aquesta competència». Guindos ha apuntat que «estem donant la competència perquè el consell d'administració decideixi la ubicació de la societat» i que «la decisió continua sent de l'empresa». El ministra ha assegurat que «el canvi normatiu s'ha fet davant de les peticions de diversos grups empresarials» i consultant als grups de l'oposició, «fonamentalment el PSOE i Ciutadans».

tracking