Diari Més

El Banc Sabadell decidirà aquesta tarda si trasllada la seva seu social a Madrid, Oviedo o Alacant

La modificació no implicarà moviments d'oficines ni de personal

Imatge en un primer pla del president de Banc Sabadell, Josep Oliu, en un acte celebrat el 29 de març del 2017.

El Banc Sabadell decidirà aquesta tarda si trasllada la seva seu social a Madrid, Oviedo o AlacantACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d'administració de Banc Sabadell es reunirà aquest dijous a la tarda d'urgència amb un punt sobre la taula: la possible aprovació del seu canvi de domicili social. L'entitat presidida per Josep Oliu es planteja moure la seu social a Alacant, Madrid o Oviedo, segons ha pogut saber l'ACN de fonts financeres. L'entitat va adoptar fa anys un canvi legislatiu per facultar el consell d'administració, sense necessitat de passar per la junta d'accionistes, per prendre aquesta decisió. El canvi de seu no implicarà moviments d'oficines ni de personal, segons garanteixen les mateixes fonts.

Banc Sabadell ha decidit moure fitxa davant la possibilitat que Catalunya faci una declaració d'independència dilluns vinent. La incertesa sobre si una Catalunya independent estaria dins la Unió Europea i per tant, si la liquiditat dels bancs continuaria emparada pel Banc Central Europeu, és un dels motius que ha fet empènyer el banc a portar al consell d'administració l'aprovació del canvi de seu social.

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, va assegurar aquest dimarts des d'Oviedo que l'entitat està preparada per «prendre les mesures suficients» en cas que fos necessari, davant de la situació política «inquietant» que viu l'estat espanyol. Oliu va subratllar que Banc Sabadell compta amb els instruments adequats en el marc de la Unió Europea i del sistema de supervisió bancari europeu per protegir els interessos dels seus clients.

tracking