Diari Més

El nombre de ferits a les càrregues de la Guàrdia Civil i la policia espanyola s'eleva a 844

Dos d'ells han resultat ferits greus i estan ingressats als hospitals de Sant Pau i Vall d'Hebron de Barcelona

Càrregues policials realitzades per la Policía Nacional a la plaça Imperial Tàrraco després d'intervenir a l'InstTarragona.

Càrregues policials a l'InsTarragona i la plaça Imperial Tàrraco. 3Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de ferits per les càrregues de la Guàrdia Civil i la policia espanyola durant la jornada del referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya s'ha elevat a 844, segons un comunicat del Departament de Salut. Es tracta de persones que han requerit assistència sanitària per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els centres d'atenció continuada i els hospitals. Dos dels ferits que es troben en estat més greu estan als hospitals de Sant Pau i Vall d'Hebron de Barcelona. De fet, a Sant Pau ha ingressat un ferit a l'ull per una pilota de goma.

Per regions sanitàries, s'han atès 355 persones a la de Barcelona, de les quals 294 a la capital catalana, 46 a la zona metropolitana nord i 15 a la sud. 249 persones han estat ateses a la regió sanitària de Girona, 111 a la de Lleida, 55 a la de les Terres de l'Ebre, 46 a la de les comarques centrals, 27 a la del Camp de Tarragona i 1 a la de l'Alt Pirineu i Aran.

tracking