Diari Més

Jornades gratuïtes per descobrir l'empremta romana en el litoral tarragoní

Inclouran una visita guiada pel camí de ronda entre les Platges de la Móra i la Llarga

Imatge de la Platja Llarga de Tarragona

Jornades gratuïtes per descobrir l'empremta romana en el litoral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Museu d'Història, i el Museu del Port, organitzen una nova edició de les Jornades Europees de Patrimoni. Se celebraran els dies 7 i 8 d'octubre i comptaran amb activitats per donar a conèixer la història i evolució del litoral tarragoní. Sota el títol 'Entre cales i pins deixaren senyals', el Museu d'Història ha organitzat una activitat gratuïta de dissabte i diumenge a les nou del matí. El recorregut pel camí de ronda, entre les platges de la Móra i la Llarga. El recorregut servirà per apreciar l'empremta humana en diversos moments històrics en aquest tram del litoral. D'altra banda, el dissabte a les nou del vespre, el Museu del Port oferirà el concert 'Vent de dalt' a càrrec de la compositora i cantant tarragonina Mariona Forteza.

El diumenge al matí, el catedràtic d'arqueologia clàssica de la Universitat Rovira i Virgili, Joaquín Ruiz de Arbulo, guiarà una passejada per la part baixa i el barri del Port per conèixer diferents indrets on s'han evidenciat vestigis del port romà i la seva activitat.

Les jornades formen part d'un programa europeu de sensibilització del patrimoni cultural, promogut pel Consell d'Europa.

tracking