Diari Més

La Guàrdia Civil escorcolla el domicili d'un assessor del Departament de Governació

Sis dotacions de la policia espanyola i cinc unitats antidisturbis dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçats fins el lloc dels fets

Imatge de

La Guàrdia Civil escorcolla el domicili del cap de gabinet del Departament de GovernacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil escorcollen a aquesta hora el domicili particular d'un assessor del Departament de Governació, Joan Ignasi Sànchez, a Sabadell (Vallès Occidental). Els agents, vestits de paisà, s'han personat al lloc a les 9 hores del matí i a hores d'ara es troben a l'interior del pis situat al número 2A del carrer Sant Ferran de la localitat. A les 11 del matí han arribat a aquest punt sis cotxes de la Guàrdia Civil amb una vintena d'agents que han intentat accedir a l'interior del bloc de pisos. Diversos ciutadans que s'havien concentrat des de primera hora en aquest punt els ho han impedit i s'han viscut moments de molta tensió. Entre els manifestants que hi ha membres del govern local de Sabadell, com ara l'alcalde, Maties Serracant o l'exalcalde, Juli Fernàndez (ERC). També s'han desplegat diversos agents dels Mossos d'Esquadra amb quatre unitats de la brigada d'antidisturbis i tres cotxes patrulla, així com de la Policia Local.

L'arribada dels agents de la Guàrdia Civil ha encès els ànims a Sabadell, on els manifestants s'han concentrat des de les 9 del matí davant el domicili de Joan Ignasi Sànchez pronunciant càntics en favor del dret a decidir.

Cap a les 11 del matí s'han personat al lloc dels fets sis cotxes de la Guàrdia Civil amb una trentena d'agents que han estat rebuts amb crits de «fora fora policia espanyola». S'han viscut moments de molta tensió entre els manifestants i els agents que han intentat accedir a l'interior de l'edifici sense èxit. Una quinzena de persones s'han assegut davant la porta del bloc de pisos i els ho han impedit. Entre aquests hi ha l'exalcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i diversos regidors del consistori, com Gabriel Fernàndez (ERC).

De fet, diversos membres de l'equip de govern de Sabadell estan participant en aquesta protesta. L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha titllat els fets «d'inacceptables».

Tot plegat ha portat els Mossos d'Esquadra a incrementar la seva presència amb cinc dotacions de la brigada antisturbis que esperen les ordres per actuar.

Policia Municipal ha tallat al trànsit en aquest carrer,la carretera de Barcelona i la Gran Via, dos dels eixos principals de la ciutat.

tracking