Diari Més

La Guàrdia Civil registra la seu d'Unipost a Terrassa en busca de notificacions per a les meses electorals de l'1-O

Una trentena de persones es concentra davant el dispositiu policial per reclamar el dret a vot en el referèndum

Un home amb la pancarta 'democràcia' d'Òmnium Cultural durant el registre de la Guàrdia Civil a l'empresa Unipost de Terrassa.

La Guàrdia Civil registra la seu d'Unipost a Terrassa en busca de notificacions per a les meses electorals de l'1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ampli desplegament de la Guàrdia Civil ha arribat a les set del matí d'aquest dimarts a l'empresa de missatgeria Unipost, a Terrassa, a la recerca de material relacionat amb el referèndum de l'1-O. Segons han explicat alguns treballadors, durant el registre s'haurien trobat un nombre encara indeterminat de notificacions per a les meses electorals de l'1-O. Sis furgons de la Guàrdia Civil custodien la seu de la companyia, davant la mirada d'una trentena de persones. Ja s'ha convertit en un fet habitual les concentracions a cada operatiu policial contra empreses que podrien estar fent feines vinculades a l'1-O, com impremtes o missatgeries. Entre els concentrats, que criden consignes en favor del dret a decidir, hi ha el diputat i secretari de Política Municipal d'ERC, Marc Sanglas, i el portaveu del PDeCAT a Terrassa i tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Miquel Samper.

També a l'Hospitalet

A més de Terrassa, la Guàrdia Civil també ha visitat aquest dimarts una altra nau d'Unipost al polígon Padrosa de l'Hospitalet de Llobregat, a tocar de la Fira de Barcelona. Els agents han arribat de matinada a les instal·lacions de l'empresa sense anar uniformats -només els identificava un peto- i amb cotxes no logotipats, i n'han marxat poc abans de les nou del matí sense endur-se res.

Dispositiu de la Guàrdia Civil a l'empresa Unipost de Terrassa.

La Guàrdia Civil registra la seu d'Unipost a Terrassa en busca de notificacions per a les meses electorals de l'1-OACN

tracking