Diari Més

Els tres primers alcaldes es neguen a declarar davant el fiscal per l'1-O

Es tracta dels batlles de Mollerussa, Marc Solsona; Oliana, Miquel Sala; i el Pont de Suert, José Antonio Troguet

L'alcalde de Mollerussa, Manel Solsona, entrant a la seu de la Fiscalia Superior de Catalunya per declarar per la seva col·laboració amb l'1-O, envoltat de periodistes.

Els tres primers alcaldes es neguen a declarar davant el fiscal per l'1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí han acudit a la seu de la Fiscalia Superior de Catalunya i del ministeri públic a La Seu d’Urgell els alcaldes de Mollerussa, Marc Solsona -també diputat del Parlament-, de Oliana, Miquel Sala, i d’El Pont de Suert, José Antonio Troguet.

Tanmateix, els tres alcaldes, que havien estat citats per la Fiscalia per col·laborar en l’organització de l’1-O, s’han negat a prestar declaració, ja que consideren que el ministeri públic s’està extralimitant en imputar-los, tenint en compte que la causa del referèndum està judicialitzada.

Davant de la Fiscalia Superior de Catalunya, atesa la seva condició d’aforat, ha comparegut l’alcalde de Mollerussa, a qui, després de la seva negativa a declarar, el fiscal ha impedit de pronunciar un al·legat en què pretenia denunciar que el ministeri públic no ha d’actuar contra ell perquè l’assumpte del referèndum és ja en mans dels jutges.

tracking