Diari Més

11 de setembre

La urna, el colom i els 'sí' s'uneixen al Passeig de Gràcia amb Aragó

En aquest moment es forma un enorme signe positiu fluorescent amb la pancarta de l'urna i una gran estelada al punt central

Imatge del símbol de suma entre Passeig de Gràcia i el carrer Aragó.

La urna, el colom i els 'sí' s'uneixen al Passeig de Gràcia amb AragóACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les quatre pancartes de la urna, el colom i els 'sí' han arribat a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer Aragó després de tres quarts d'hora. A les 17.14 hores s'han desplegat quatre lones de 16x16 metres des dels quatre extrems de la concentració i han recorregut els quatre eixos del signe de suma fins al seu objectiu. Les lones han avançat molt lentament per damunt els assistents, que s'han posat les samarretes de la Diada d'enguany tot i que molt d'ells ja la portaven posada. La darrera lona en arribar ha estat la del colom, a les 18h. Un cop les pancartes han confluït al centre s'ha quedat completat un enorme positiu fluorescent que simbolitza la democràcia i la llibertat amb la pancarta de l'urna al punt central i una gran estelada, que ha posat el punt i final a la manifestació.

A partir d'ara, l’acció passa a l'altre epicentre de la manifestació, la plaça Catalunya, on està previst que comencin els parlaments dels portaveus de les entitats des dels escenaris i el saxofonista Pep Poblet també interpretarà el 'Cant dels ocells' en homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils el passat 17 d'agost.

Un cop hagin acabat els parlaments començaran les actuacions fins a les set de la tarda aproximadament. La Companyia Elèctrica Dharma, els Amics de les Arts i l’Orfeó Català posaran música a la mobilització des de la plaça Catalunya.

Diverses banderes estelades i senyeres, amb una bandera basca i una altra a favor del 'sí' a la independència.

La urna, el colom i els 'sí' s'uneixen al Passeig de Gràcia amb AragóACN

tracking