Diari Més

Societat

Destinacions i dates per la temporada 2017-2018 de l'Imserso

El programa, en què enguany hi participen més de 300 establiments hotelers, s'iniciarà el 15 de setembre

Cada any arriben 35.000 persones a les platges de Tarragona amb el programa de l'Imserso

Els hotelers tarragonins es plantegen abandonar el programa de l'ImsersoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 establiments hotelers de l’Estat participaran en el Programa de Turisme d’Imserso en la temporada 2017-2018. Els viatges per aquesta temporada es començaran a comercialitzar a partir del 15 de setembre de forma escalonada per comunitats autònomes i en tres fases, tal i com se sol fer. S’ofereixen 1,35 milions de places.

Els viatges de l’Imserso, que permeten que les persones grans puguin gaudir de estances en zones turístiques a preus més reduïts, es preveu que s’iniciïn la primera quinzena d’octubre i s’allarguin fins el juny. S’ofereixen destinacions a la costa de la península -Andalusia, Múrcia, Comunitat Valenciana i Catalunya-, així com d’interior –circuits culturals, turisme de natura, capitals de província, Ceuta i Melilla. o costa insular -Canàries i Balears-.

El programa permet triar entre diverses opcions la llargada de les vacances, que poden ser de cinc, sis, vuit, deu o quinze dies. Inclou règim de pensió complerta amb transport d’anada i tornada, assistència sanitària i pòlissa d’assegurança. Els viatges a capitals de província seran en règim de mitja pensió i sense transport. Per altra banda, els viatges de Turisme de Natura, Circuits Culturals i Viatges a Ciutats no inclouen el servei mèdic complementari ni el programa d’animació a causa de les seves característiques.

A Catalunya la venda dels viatges s’iniciarà el 15 de setembre

La venta dels viatges del Imserso s’iniciarà des del divendres 15 de setembre a Catalunya, Astúries, Galícia, La Rioja i el País Basc. Des del dilluns 18 de setembre es podran adquirir viatges a Andalusia, Cantàbria, Castella la Manxa, Comunitat Valenciana, Balears, Canàries i Navarra. Per últim, des del dimecres 20 de setembre es podran comprar a l’Aragó, Castella i Lleó, Extremadura, Comunitat de Madrid, Múrcia, Ceuta i Melilla.

Els majors acreditats en primera fase començaran a rebre la notificació a principis de setembre amb garantia de plaça o per cobertura de vacances. Amb aquesta notificació podran reservar bitllets per la destinació que desitgin a les agències autoritzades durant els primers dies laborals després de l’inici de les vendes a la seva comunitat en el destí que hi figuro. A partir del tercer dia podran adquirir en qualsevol destinació del programa per la temporada. Aquells que no hagin sol·licitat participar en el programa ho poden fer en una segona fase que finalitza el 26 de febrer del 2018.

tracking