Diari Més

Atemptats de Barcelona i Cambrils

Es manté nivell 4 d'alerta antiterrorista després de nova reunió de la taula

Zoido ha informat sobre la reunió que va mantenir ahir a París amb el seu homòleg francès, Gérard Collomb

Pla tancat del mut de la reunió del conseller de Presidència, Jordi Turull, amb l'Ajuntament d'Alcanar i cossos d'emergències, aquest 21 d'agost de 2017

reunió, Jordi Turull, Ajuntament d'Alcanar, conseller de PresidènciaAnna Mayor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La taula de valoració de l'amenaça terrorista ha decidit mantenir l'alerta en el nivell 4 reforçat, després d'una nova reunió presidida pel ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, i que s'ha celebrat quan es compleix una setmana dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

A la reunió, celebrada a la sala de crisi del Ministeri de l'Interior, ha participat el secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i representants de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil, del Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO), del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), dels Mossos d'Esquadra i de l'Ertzaintza.

Durant aquesta reunió, Zoido ha informat els màxims experts en la lluita antiterrorista sobre la reunió que va mantenir ahir a París amb el seu homòleg francès, Gérard Collomb, i en què es va tractar la col·laboració en matèria antiterrorista dels dos països, segons informa el Ministeri.

Després de presidir la taula, Zoido s'ha traslladat a la Secretaria d'Estat per a les Administracions Territorials, on ha mantingut una reunió amb delegats del Govern de tot Espanya.

En aquesta, el titular els ha traslladat les mesures de seguretat que s'han adoptat després de la decisió de reforçar el nivell 4 d'alerta, així com la màxima implicació possible de les policies locals.

tracking