Diari Més

Atemptats de Barcelona i Cambrils

Els ciutadans dipositen flors i espelmes en record a les víctimes

El lema ‘Catalunya, lloc de pau’ aplega barcelonins i turistes al centre de les Rambles

Pla sencer d'un home encenent una espelma a l'ofrena floral del centre de les Rambles el 18 d'agost de 2017

Els ciutadans dipositen flors i espelmes en record a les víctimesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cartell amb el lema ‘Catalunya, lloc de pau’, escrit en català i en castellà, presideix des d’aquest divendres cap a les 9 del matí, el mosaic de Miró del pla de la Boqueria. L’ha deixat una dona, de manera espontània, juntament amb quatre espelmes. Mica en mica, ciutadans, barcelonins i turistes, s’han anat acostant a aquest punt, el final del recorregut de la furgoneta que aquest dijous va perpetrar l’atemptat terrorista al centre de Barcelona, per dipositar més flors i espelmes, i petits objectes personals, i fer així, un petit homenatge a les víctimes del succés. La consternació ciutadana s’ha anat fent palesa amb les cares de dolor i indignació de tots els qui s’acostaven per recordar les víctimes que ha deixat el succés.

Pla general d'un grup de gent mirant les flors i les espelmes dipositades en homenatge a les víctimes de l'atemptat el 18 d'agost de 2017.

Els ciutadans dipositen flors i espelmes en record a les víctimesACN

Pla detall del cartell que amb el lema 'Catalunya, lloc de Pau', comença a acumular flors i espelmes en record de les víctimes.

Els ciutadans dipositen flors i espelmes en record a les víctimesACN

tracking