Diari Més

Successos

Detinguda una tercera persona a Ripoll per la seva vinculació amb els atemptats

La detenció s'ha produït en el marc del dispositiu policial establert després dels atemptats

Mossos a l'entrada de l'edifici durant l'escorcoll al bloc de Ripoll aquest 18 d'agost del 2017 en el marc de la investigació per l'atemptat.

Detinguda una tercera persona a Ripoll per la seva vinculació amb els atemptatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut una tercera persona a Ripoll per la seva suposada vinculació amb els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que la tercera detenció s’ha realitzat en el marc del dispositiu policial engegat després d’aquests actes terroristes, que han causat la mort de tretze persones i ferides a un centenar.

Ahir a la tarda, una furgoneta va atropellar els vianants que passejaven per les Rambles de Barcelona, provocant tretze morts i un centenar de ferits, molts d’ells de gravetat.

De matinada, els Mossos d’Esquadra van abatre cinc terroristes que van protagonitzar un altre atropellament massiu al Passeig Marítim de Cambrils, deixant en aquest cas sis ferits.

La policia catalana ha detingut ara per ara tres persones per la seva suposada vinculació amb aquests atemptats, que estarien relacionats a més amb l’explosió d’un habitatge a Alcanar a últimes hores de dimecres dia 16, en la que va morir una persona i una altra va resultar ferida.

Segons el més major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, els inquilins de la mateixa preparaven al seu interior explosius amb diverses bombones de butà. Un els detinguts, natural de Melilla, té relació directa amb l’esmentada explosió.

El segon detingut, localitzat a Ripoll, seria la persona que suposadament va llogar, a la localitat barcelonina de Santa Perpètua de la Mogoda, la furgoneta de l’atropellament massiu de Barcelona.

Amb aquesta última detenció a Ripoll són ja tres els arrestats per la seua suposada vinculació amb els atemptats a Catalunya, dos d’ells en el municipi de Ripoll.

tracking