Diari Més

Ensenyament

Distingits els 412 estudiants que han obtingut un Excel·lent a les PAU 2017

El Govern català fa un acte de reconeixement als estudiants amb millors notes de les Proves d'Accés a la Universitat

El president de la Generalitat envoltat pels joves estudiants que han estat distingits.

Distingits els 412 estudiants que han obtingut un Excel·lent a les PAU 2017Jordi Bedmar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha lliurat avui les distincions als 412 estudiants que han obtingut una qualificació d'Excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

Els 412 estudiants distingits han recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona. La Generalitat va crear aquests guardons, el 2001, amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU. Els set estudiants amb millor nota han rebut, a més del diploma acreditatiu, un obsequi especial.

Enguany la nota més alta és 9,8 i l’han obtinguda quatre noies: una alumna de Girona (de l’institut Santiago Sobrequés Vidal), una alumna de Manresa (de l’institut Pius Font i Quer) i dues alumnes de Barcelona ciutat, de l’escola Santa Teresa Ganduxer i d’Aula Escola Europea, respectivament. També a Lleida la nota més alta, 9,50 ha estat un empat a tres: dos alumnes de l’institut Samuel Gili Gaya de la capital del Segrià i una alumna de l’escola Arrels II d’Oliana. A la demarcació de Tarragona la nota més alta ha estat un 9,75 i l’ha obtinguda un alumne de l’institut Antoni Martí Franquès.

Relació d'alumnes tarragonins distingits

.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#aabcfe;} .tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#669;background-color:#e8edff;} .tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#039;background-color:#b9c9fe;} .tg .tg-y13g{font-weight:bold;background-color:#fe996b;vertical-align:top} .tg .tg-mb3i{background-color:#D2E4FC;text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-v4ss{background-color:#D2E4FC;font-weight:bold;vertical-align:top} .tg .tg-r5st{font-weight:bold;background-color:#fe996b;text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-lqy6{text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-0wvq{font-weight:bold;background-color:#fe996b;text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-6k2t{background-color:#D2E4FC;vertical-align:top} .tg .tg-9hbo{font-weight:bold;vertical-align:top} .tg .tg-yw4l{vertical-align:top} @media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;}}

Imatge de grup dels estudiants amb els responsables del Govern català.

Distingits els 412 estudiants que han obtingut un Excel·lent a les PAU 2017Generalitat

Imatge dels estudiants després de rebre els reconeiexements.

Distingits els 412 estudiants que han obtingut un Excel·lent a les PAU 2017

tracking