Diari Més

Solidaritat

Els Bombers presenten una nova edició del calendari solidari

Per sisè any, el cos de Bombers de la Generalitat s’uneix amb l’Hospital Sant Joan de Déu amb la beca ‘Bombers amb Causa’

Imatge de la coberta del calendari solidari dels Bombers

Els Bombers presenten una nova edició del calendari solidariBombers amb Causa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya ha presentat la sisena edició del calendari solidari ‘Bombers amb Causa’ en un acte a l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta d’una iniciativa conjunta amb l’Hospital Sant Joan de Déu que permet recaptar fons per a la investigació de malalties infantils.

Gràcies a aquest projecte comú s’han aconseguit recaptar, entre les cinc edicions anteriors, més de 274.000 euros destinats a la beca que promou aquesta investigació. En l’edició del calendari del 2017 han participat 35 infants pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu, que s’han fotografiat amb membres del cos de Bombers en diferents indrets emblemàtics de Catalunya.

Els fotògrafs encarregats d’aquesta sisena edició també han participat de manera desinteressada, sumant-se a la solidaritat d’un projecte que cada any es va consolidant. El calendari ‘Bombers amb Causa’ del 2017 es podrà adquirir, per 10 euros, a les botigues Abacus, Natura i Bon Preu; a la botiga de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu i a la botiga solidària del mateix hospital; i als cossos de Bombers de la Generalitat, Andorra i Barcelona.

tracking