Diari Més

Comunicació

Les noves temporades de 'Merlí', 'Economia en colors' o 'El crac' centren la nova graella de TV3

'Merlí' tornarà a ser una de les apostes de ficció de TV3 per la nova temporada.

Les noves temporades de 'Merlí', 'Economia en colors' o 'El crac' centren la nova graella de TV3Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TV3 mantindrà la fórmula que li ha permès mantenir el lideratge. Així, per a la temporada 2016-17, la televisió pública aposta per nous programes com 'Emergències' –basat en la tasca diària de professionals que salven la vida dels altres-, 'Fora de sèrie' –en què un professional de la comunicació que ha treballat a TV3 entrevista una personalitat-, 'Trinxeres' –un recorregut de la mà de Carles Costa, Eloi Vila i Marc Juan de l'últim front de la Guerra Civil- o 'El sopar' –en què Roger de Gràcia farà d'amfitrió convidant quatre personatgesd'àmbits diversos a l'entorn d'una taula. La televisió pública, però, també insereix a la graella segones temporades de programes d'èxit com 'Merlí', 'El crac', 'Economia en colors' o 'El foraster', mantenint l'estructura del 'prime time'.

Sota el lema 'Et volem veure', TV3 enceta una nova temporada apostant per una graella que combina les estrenes amb les noves temporades de sèries i programes d'èxit, reformulant els magazins i mantenint els informatius, l'entreteniment i les cites esportives com a pals de paller de la programació . 'TV3 confidencial' serà el programa que servirà aquest dijous per presentar la programació de tardor de la cadena, sota la batuta de l'equip del 'Polònia'.

La primera de les estrenes que arribarà a la pantalla de TV3 serà 'Emergències', una sèrie de nous formats que, durant 40 minuts i al llarg de 13 capítols, seguirà les històries de bombers, professionals de la infermeria, metges d'urgències o mossos durant el seu dia a dia. La primera emissió del programa serà diumenge 18 de setembre després del '30''.

L'endemà dilluns tornarà a la programació 'Merlí' amb una segona temporada que incorpora nous personatges tant dins l'aula com a l'equip docent. La cinquena temporada d''El foraster' també torna a la televisió pública, ja a l'hivern, així com el 'Catalunya Experience', que reapareixerà a la graella el 5 d'octubre.

Una de les grans apostes de la temporada serà el nou programa 'Fora de sèrie', en què periodistes i comunicadors que han iniciat la seva carrera a TV3 i que ara treballen per altres cadenes tornaran a la televisió pública per entrevistar el convidat que escullin. El primer programa, que s'emetrà el 22 de setembre, permetrà el retrobament dels espectadors amb Andreu Buenafuente, que entrevistarà Carles Puigdemont. La resta de capítols del programa, però, encara no tenen una data fixada a la graella.

També entre les novetats destaca 'Glops', en què els actors Carles Xuriguera i Fel Faixedas acostaran el món del vi amb humor.

Amb la vista posada a la programació d'hivern

Ja en vistes al 2017, TV3 emetrà una docusèrie de 13 capítols de 52 minuts titulada 'Aeroport' en què s'entrecreuaran quatre o cinc històries d'un dia qualsevol a la infraestructura. 'El lloc dels fets', presentat per Marc de las Heras, és una de les apostes de la televisió, un nou programa que recorrerà diferents punts de la geografia catalana per conèixer traïcions, estafes, crims i secrets de 13 indrets històrics de Catalunya.

Finalment, i en un dels retorns més destacats, Roger de Gràcia conduirà el nou programa 'El sopar', en què cada setmana asseurà a l'entorn d'una taula quatre persones d'àmbits professionals diferents per abordar experiències íntimes i personals. Els primers convidats a 'El sopar' seran Ferran Adrià, Joel Joan, Anna Tarés i Judit Mascó.

tracking