Diari Més

Climatologia

Una onada de calor arribarà la propera setmana

El Servei Meteorològic de Catalunya indica que a partir de dimarts s’assoliran temperatures d’entre 35 i 40 graus a les Terres de l’Ebre i a Ponent

L'onada de calor, amb temperatures de 41 graus, afectarà a gairebé tota Espanya

L'onada de calor, amb temperatures de 41 graus, afectarà a gairebé tota EspanyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada, la setmana vinent, d’una massa d’aire molt càlid que afectarà la Península Ibèrica procedent del nord d’Àfrica. Produirà una progressiva pujada de la temperatura a partir de dilluns 18 i donarà lloc a un episodi de calor que es preveu que duri tota la setmana. La predicció indica que a partir de dimarts s’arribi a valors de temperatura màxima entre 35 i 40 ºC a lesTerres de l’Ebre i a Ponent, tot i que localment es podrien arribar a superar aquests valors. A la resta de l’interior i al Prelitoral, els termòmetres marcaran entre 32 i 37 graus de màxima i al litoral s’arribarà a valors d’entre 28 i 33 ºC.

Amb aquestes prediccions, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès el primer preavís per onada de calor d’aquest estiu, que afecta els dies 19, 20 i 21 de juliol, dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent.

tracking