Diari Més

La CUP de Montcada tramet a la Guàrdia Civil «ombres» d'irregularitats en contractacions vinculades a Inipro

El govern municipal diu que no té indicis suficients per portar el cas a la fiscalia tot i que pot haver-hi «indicis»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) ha facilitat a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Guàrdia Civil informació sobre 18 contractes adjudicats en els darrers 10 anys –sota governs del PSC- per valor de més de 7 MEUR a empreses relacionades amb el 'cas Inipro'. Ho han fet perquè veuen«ombres»d'irregularitats i «semblances»amb els fets que la policia investiga a Tarragona i que la setmana passada va comportar registres en altres consistoris com Viladecans i Palau Solità i Plegamans.

D'aquests contractes a Montcada n'hi ha dos encara vigents: un per a la gestió de les tres escoles bressol municipals adjudicat per 788.000 euros anuals a Educare XXI amb vigència de 2013 al juny d'aquest any i un segon per una actuació en un pla de barris adjudicat a Iniciatives i Programes.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Montcada, Jordi Sànchez (ERC), ha explicat que han facilitat la informació a l'oposició però no han presentat cap denúncia perquè no veuen indicis com per fer-ho i esperaran que avanci la investigació.

tracking