Diari Més

Societat

Dos menors discuteixen en un 'chiquipark' i 6 adults acaben ferits en una baralla amb 30 implicats

Segons l'atestat policial la baralla va començar al voltant de les 19.30 quan un nen de 8 anys va insultar a una nena

La propietària ha denunciat l'estat en el qual va quedar el local.

Dos menors discuteixen en un 'chiquipark' i 6 adults acaben ferits en una baralla amb 30 implicatsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el mitjà Diario de Huelva, dissabte passat a la tarda dues mares van iniciar una baralla, que va acabar involucrant als respectius marits i a altres persones, en un local d'oci infantil tipuschiquiparkde la ciutat.

Segons l'atestat policial la baralla va començar al voltant de les 19.30 quan un nen de 8 anys va insultar a una nena. Segons la mare de la menor, li va cridar l'atenció educadament, però a la mare del nen no ho va veure de la mateixa manera i va demanar-li explicacions.

Arran d'aquesta discussió verbal, la propietària del local ha explicat al citat mitjà, que les dues adultes van començar a estirar-se dels cabells i a pegar-se, moment en el qual van intervenir els marits, fet que va provar que a la baralla hi acabessin participant una trentena d'adults, entre clients i vianants que passaven per la zona. Sis persones van resultar ferides.

La propietària ha denunciat l'estat en el qual va quedar el local després de latrifulgai ha publicat al seu perfil de Facebook una reflexió sobre els fets.

tracking